• Crime Desk

Werd Armando het willekeurige slachtoffer van een gestoorde?

De 26-jarige Armando Balkaran uit Den Haag, die in de middag van donderdag 18 februari werd doodgestoken aan het Julialaantje in Rijswijk, lijkt een volstrekt willekeurig slachtoffer te zijn geweest. Dat vermoeden heeft de politie na enkele weken onderzoek. Er lijkt zelfs een verband te zijn met eerdere incidenten voorafgaand aan het fatale incident.


De net afgestudeerde software ontwikkelaar Balkaran werd die donderdagmiddag rond 13.00 uur gevonden door een voorbijganger. Hij bleek in de rug te zijn gestoken en kon ondanks zijn zware verwondingen nog een signalement van de dader opgeven; een getinte man van ongeveer 1.75 meter met donkere kleding. Balkaran werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht, waar hij enkele dagen later overleed.


Een speciaal rechercheteam onderzoekt nu of er een verband is tussen het fatale steekincident en eerdere incidenten in de omgeving van de plaats delict. Daarbij wordt vooral gekeken naar zaken waarbij personen onverwachts werden aangesproken, gevolgd of mogelijk werden lastiggevallen, al dan niet met een steekwapen.


Weet u iets over deze verontrustende incidenten, stuur dan een mailtje naar tips@crimedesk.nl