• Crime Desk

Verdachten rellen Den Bosch in beeld

Bijgewerkt op: 5 feb. 2021

De rellen in de eerste avonden en nachten van de avondklok hebben ons allemaal geraakt en geschokt. We doen er alles aan om de verantwoordelijken te kunnen aanhouden. We maken daarom onder andere beelden openbaar van een aantal verdachten.


Verdachten in beeld rellen Den Bosch

Deze vier worden onder andere verdacht van diefstal, vernieling, openlijke geweldpleging en het negeren van de avondklok. We zien ze op de bewakingsbeelden van twee Bossche winkels, winkels die ze hebben leeggeroofd. Herken je iemand, geef dan de naam, maar ook het nummer door dat je in beeld ziet bij de desbetreffende persoon. Tippen kan via 0800-6070 of anoniem via 0800-7000. Of vul het tipformulier in op deze pagina.


Oproep beelden delen

Het onderzoek naar de ongeregeldheden gaat onverminderd voort. Jullie steun om de ons te helpen bij dit onderzoek is ontzettend groot en wij waarderen dat enorm. Er zijn al meer dan honderd verdachten opgespoord en aangehouden en we ontvingen van meer dan duizend mensen tips en/of beelden. Hoewel er dus al heel veel materiaal beschikbaar is, vragen we jullie nog steeds om beelden met ons te delen. Dat kan via deze link. Geef bij de beelden, indien mogelijk, informatie over waar, wat en wie we op de beelden kunnen zien.


Update van de politie Eindhoven

"Goed nieuws, de identiteit van deze verdachte is bekend geworden, mede dankzij jullie tips. Iedereen bedankt voor het meedenken."