• Crime Desk

Het mysterie Naima Jillal duurt voort: wie is Bolle Jos?

Bijgewerkt op: 24 feb. 2021

Sinds zondag 20 oktober 2019 is er niets meer vernomen van de van oorsprong Utrechtse Naima Jillal. Op die dag stapte de vrouw, die ook “Tante” werd genoemd, op de Amsterdamse Zuidas in een auto. Kort na haar verdwijning bleek Naima te zijn gelieerd aan groepen die actief zijn in grootschalige drugshandel. De politie denkt dat iemand die bekend staat als “bolle Jos” betrokken is geweest bij de vermissing, zo werd deze week bij Opsporing Verzocht bekend gemaakt.

Vanaf het begin van de verdwijning vreesde de politie dat Jillal slachtoffer was geworden van een misdrijf. Grote namen die in dit verband worden genoemd zijn Roger ‘Piet Costa” P. en Mustapha “Moes” P., een van de rivalen van Ridouan Taghi. De politie vermoedt dat Naima Jillal slachtoffer is geworden van een criminele afrekening, de Marokkaanse zou ter verantwoording zijn geroepen voor een mislukte cocaïnedeal. Er zijn foto’s in omloop waarop een dode Naima te zien is.

Crime Desk volgt de zaak op de voet. Heb je meer informatie, stuur dan een mailtje naar tips@crimedesk.nl of bel met 06 38 87 42 85.